Momenteel heb ik geen konijnen te koop.


Voorwaarden:

► Al onze dieren verhuizen met een gezondheidsverklaring van onze dierenarts. Zo is dit voor zowel u als voor ons een zekerheid dat er een gezond dier aangekocht wordt.
► Wij willen altijd van tevoren weten waar het dier komt te wonen en of hij/zij een maatje krijgt
Wij vinden het fijn als u een foto meestuurt van het verblijf waar het dier in komt te wonen en eventueel vriendje
► Bij reservatie vragen wij een bedrag van €25,- vooruit te betalen zodat wij zeker weten dat het dier ook opgehaald wordt.
Komt u het dier niet ophalen wordt het bedrag niet teruggestort.
► Bij gecastreerde rammen vragen wij een deel van de de castratiekosten vooruit te betalen a €45,00
► Mocht een dier plots komen te overlijden wordt uw voorschot terug gestort.
► Mocht een dier ziek worden wordt het dier niet verkocht maar pas als het dier volledig beter is en gezond verklaard is door onze dierenarts.
► Bij temperaturen boven de 25 graden worden er geen dieren vervoerd. Is er een afspraak ingepland om het dier op te halen wordt dit in overleg gedaan. Bij hoge temperaturen moet er een andere afspraak gepland worden.
► Wij stellen ons niet aansprakelijk als het dier komt te overlijden bij zijn nieuwe thuis. Wij hebben eenmaal een gezond dier verkocht met bewijs van onze dierenarts.
► Welzijn van het dier staat bij ons voorop. Wij houden ten alle tijden het recht om een verkoop van een dier te annuleren als wij daar geen goed gevoel bij hebben/krijgen. Reserveringskosten worden dan teruggestort.
► Mocht u onverhoopt niet meer voor het dier kunnen/willen zorgen dan mag het dier altijd terugkomen naar onze stal mits wij plek hebben. Als het dier dan nog niet ingeënt of de ram nog niet gecastreerd is zullen er afstandskosten bij komen a €25,00. Van dit bedrag wordt de enting en castratie vergoed.