Let op !! Wij verzenden nog maar 2 keer per week !

Doordat ik alle producten zo “vers” mogelijk wil leveren wordt uw bestelling pas gemaakt op het moment dat hij aan de beurt is.
Ieder product wordt apart geschept en ingepakt. Dit vergt voor de grotere bestellingen veel tijd.

Ik probeer ieder pakket binnen mijn werkbare 3 werkdagen te verzenden met een uitloop naar 5 werkdagen als het wat drukker is.
Let op: Ik werk dus nog maar 2 dagen per week. Dit betekent dus dat de bestelling als het druk is niet al verzonden is 5 werkdagen na plaatsen van de bestelling maar 5 werkdagen die ik zelf werk (dat zijn er maar 2 per week)
Bij extreme drukte kunnen de levertijden afwijken. Dit staat dan ook vermeld op de homepage van de site zodat u weet dat uw bestelling er op dat moment langer over gaat doen. Houdt tussendoor a.u.b de huidige stand van zaken in de gaten op onze homepage. Heeft u vragen ? Dan kunt u altijd een berichtje sturen (deze worden alleen beantwoord op de dagen dat ik ook aan het werk ben). Voor spoed vragen ben ik via instagram te bereiken.

Let op: niet werkbare dagen worden niet meegerekend in de levertijd. Deze dagen verschillen per week. Op deze dagen worden appjes en mail niet beantwoord omdat ik dan ook niet thuis ben.

Voorwaarden:

– De bestelde artikelen dienen op voorraad te zijn.
– Je betaalt met Ideal of Bancontact.
– Je besteld op werkdagen voor 12:00 uur.
– Geldt niet voor producten die via onze partner geleverd worden of vanaf een bestelling met 10 kg hooi of meer.
– Wil je je pakketten in 2 delen laten verzenden dan worden daar nogmaals verzendkosten voor gerekend.

Wij verzenden onze pakketten met Post NL & DHL.